Zatvoriť
Využite možnosť lacno nakúpiť
Výpredaj
Menu
Produkty a služby

Subaru

                                                                                   


O nás

Svet štyroch kolies a dravých pneumatík, ktoré zlepšujú pocit z jazdy, nás fascinoval vždy. Práve preto sme MIKONA. Počas nášho podnikania vo svete automobilov sme sa však dostali aj k ďalšej vášni. A tou bola rallye.

Rýchlosť, benzín v žilách, odpich kolies, adrenalín, víťazstvá. Svet, ktorému dominujú rýchle autá. Nám však zo všetkých najviac učarovala značka, ktorá sa preslávila práve vo svete rallye. Nie je ňou nič iné ako Subaru.

Z počiatočného nadšenia a obdivu sa zrodil vážny záväzok. V roku 2004 sme sa rozhodli, že sa staneme importérom značky Subaru. Aj naďalej sme MIKONA, no sme veľmi hrdí na to, že sme zároveň aj SUBARU. Je pre nás česť zastupovať túto výnimočnú značku.

História ukázala, že to zrejme robíme dobre. V roku 2018 nám bolo cťou prebrať od Subaru Corporation už po tretíkrát ocenenie New Sales Record Award, ktoré sme pre Slovensko získali iba ako jedna zo štyroch krajín Európy.

Spoločne s našimi autorizovanými dílermi po celom Slovensku ako importér tejto výnimočnej značky neustále vylepšujeme imidž Subaru v očiach slovenských zákazníkov. Kým v minulosti malo Subaru nálepku drahého športového auta, dnes sme považovaní za lídra v bezpečnosti s cenovo dostupnou ponukou SUV a kombi vozidiel.

Toto všetko sa deje vďaka tvrdej a systematickej práci našich kolegov po celom Slovensku. Tešíme sa aj na prichádzajúcu éru elektromobility a novinky od Subaru. Plánujeme aj naďalej zotrvať v našom úsilí robiť zo Subaru na Slovensku značku so srdcom a budeme sa tešiť, ak našou láskou k Subaru nakazíme aj vás.

 
 

Predaj vozidiel SUBARU

Prečo práve Subaru? Pretože Subaristi sú ako rodina. Na cestách sa zdravia a vraví sa, že v ich žilách koluje špeciálna krv Subaru.

Táto značka je jednoducho výnimočná. Je vždy o krok vpred a dáva si záležať na parametroch ako bezpečnosť, jazdné vlastnosti, technológie a inovácie, ale aj ekológia.

Ak chcete aj vy patriť do našej rodiny Subaru, príďte si k nám vyskúšať fantastické modely  FORESTER e-BOXER, novinku SOLTERRA, OUTBACKIMPREZA, IMPREZA e-BOXER
či SUBARU XV a XV e-BOXER.

Radi vás privítame v našej predajni Subaru na Vajnorskej ulici 129 v Bratislave.

Ak ešte stále váhate, dáme vám hneď niekoľko konkrétnych argumentov.

Subaru o bezpečnosti nehovorí len tak do vetra, všetky modely tejto značky majú najvyššie hodnotenie 5 hviezdičiek v bezpečnostných testoch EuroNCAP. Za skvelými výsledkami v testoch stojí extrémne tuhá karoséria so špeciálnymi prstencovými výstužami, ktoré chránia posádku pred nárazom z akejkoľvek strany.

Svetovým unikátom sa Subaru môže pýšiť aj na poli motorov. Autá tejto značky poháňajú horizontálne uložené ploché motory typu Boxer, ktoré majú veľmi nízke ťažisko takmer na úrovni nápravy. Vďaka tomu majú autá značky Subaru vynikajúce jazdné vlastnosti a vodič pri jazde nepociťuje takmer žiadne vibrácie.

Unikátny je aj stály pohon všetkých kolies 4x4 s názvom Symmetrical AWD. Pohon všetkých kolies bol symetricky navrhnutý tak, aby imitoval motýlie krídla. Váha vozidla je teda dokonale rozložená, a to autu dodáva nadpriemernú stabilitu a ovládateľnosť na každom povrchu.

V neposlednom rade vyniká Subaru oproti iným značkám vo veľkorysom výhľade z auta a k nadštandardným možnostiam sledovania okolia prispieva aj špeciálny systém Eye Sight. Ide o najdokonalejší bezpečnostný systém na trhu, ktorý v sebe združuje protikolízny systém brzdenia, adaptívneho tempomatu a sledovania jazdných pruhov.

V Subaru ste jednoducho v bezpečí. Príďte si to vyskúšať na vlastnej koži k nám do predajne na Vajnorskej 129 v Bratislave.

Ak chcete viac spoznať túto výnimočnú značku, navštívte náš celoslovenský web www.subaruslovakia.sk.

                     

                                                                                     

Otestujte svoje SUBARU

Spoznajte jedinečné jazdné vlastnosti, bezpečnosť a komfort vozidel SUBARU na vlastnej koži.
Objednajte sa na skúšobnú jazdu u nás na Vajnorskej 129 v Bratislave. TU

Subaru

Servis vozidiel - Výhody autorizovaného servisu Subaru

Certifikovaní technici

Vďaka pravidelným komplexným školeniam pod vedním vysoko erudovaných technických školiteľov spoločnosti Subaru majú technici v servisoch Subaru vždy aktuálne poznatky o postupoch a technológiách, ktoré sú potrebné na vykonávanie údržby vášho vozidla.

Technická podpora od výrobcu

Autorizované servisy Subaru majú prístup k rozsiahlym databázam poznatkov z celého sveta. Vďaka podpore od konštruktérov dokážu každý problém vyriešiť rýchlo a správne.

Špeciálne nástroje

Autorizované servisy Subaru sú vybavené špeciálnymi nástrojmi, umožňujúcimi presnú diagnostiku a efektívnu opravu.

Softvérové aktualizácie

Autorizované servisy Subaru vám skontrolujú a aktualizujú softvér, aby vaše vozidlo a jeho motor fungovali čo najdlhšie.

Originálne náhradné diely

Náhradné diely majú vysokú kvalitu a spĺňajú prísne normy, čo zaručuje dlhú životnosť, výkon a bezpečnosť vozidla. Záruka sa vzťahuje na diely aj na prácu.

Záruka

Ak údržbu vozidla zveríte autorizovanému servisu Subaru, nemusíte sa báť, že stratíte nárok na záruku, pretože všetko prebieha v súlade so štandardmi výrobcu.

Ďalší krok je Vás...

Kontakt:

Mikona, s.r.o.
BRATISLAVA
Vajnorská 129, 831 04 Bratislava

Servis :
prijímací technik
Martin Červenka
telefón: 02/ 48 20 22 31
Otváracie hodiny
Po - Pia: 8:00 - 17:00
 
Predaj vozidiel :
Nina Vavríková
mobil : +421 911 784 007
e-mail : subaru.predaj@mikona.sk
Otváracie hodiny
Po - Pia: 8:00 - 17:00
 
 
 

Vyberte preferovanú predajňu
Zatvoriť
Zatvoriť

Chcete si rezervovať termín na sezónne prezutie? Kliknite na REZERVÁCIU.